Σάββατο 18 Απριλίου 2020

M. Σάββατο, η συνταγή της ημέρας..."κοσίτσες" και "μπομπάρι" με ρύζι στο φούρνο!



Η συνταγή από την Ερασμία Κασίμη, Κλεονίκη Λωλίδη, Άννα Παπαγιαννοπούλου

Το φαγητό που τρώγαμε μετά την Ανάσταση...

"Κοσίτσες": κόβουμε τη συκωταριά σε μικρά κομμάτια και τα περνάμε σε οδοντογλυφίδα. Τα τυλίγουμε με το λεπτό έντερο και δένουμε σφιχτά.

"Μπομπάρι": γεμίζουμε το χοντρό έντερο με κομμάτια από τη συκωταριά και λίγο ρύζι.

Προσθέτουμε αλάτι και κόκκινο πιπέρι κατά βούληση.

Τα αραδιάζουμε όλα σε ταψί, προσθέτουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε.

Καλή μας όρεξη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποχαιρετώντας τον Ιούλιο τον Αλωνάρη από "τ' αλώνια"...

Κορυφαίο αξιοθέατο, σημείο συνάντησης και αγαλλίασης! Ιδανικό σημείο για να απολαύσεις την Ανατολή και τη Δύση του ηλίου... Προσφέρει θέα πε...